Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
donderdag, 19 februari 2009 17:18

Karon, Jan - A - Thuis in Mitford

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Deel 1. Hierna volgen de delen "Er brandt nog licht" en "De groene heuvels"

Thuis in MitfordInhoud:

Het dorpje Mitford is zo'n pittoresk plaatsje waar iedereen van droomt. De buren zijn vriendelijk, verloren dingen worden altijd teruggevonden, en zieke mensen worden onvermijdelijk beter. Het is prachtig gelegen en ademt een weldadige rust. Maar juist wanneer de plaatselijke dominee, Father Tim, bedenkt dat zijn leven nodig aan verandering toe is, wordt hij volledig uit balans gebracht. Hij wordt door allerlei vreemde gebeurtenissen overvallen. Een grote zwerfhond volgt hem op weg naar huis en laat zich niet wegsturen. Een lastig jongetje wordt plotseling aan zijn zorg toevertrouwd. En zijn aantrekkelijke nieuwe buurvrouw vindt haar weg naar zijn voordeur, en brengt hem in verwarring.

Waardering:

Gezellig boek over een klein dorp. De dominee is de hoofdpersoon, maar er komen heel veel karakteristieke bewoners voorbij.
Het boek is soms ook erg grappig. Vooral de grote hond Barnabas die de dominee over volgt is leuk. Hij reageert alleen op Bijbelteksten en dat zorgt voor veel hilarische momenten.
Er zit niet veel spanning in, sommige mensen vinden dat saai maar ik heb het boek al verschillende keren gelezen.
Lees 2018 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.