Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 15 april 2022 12:15

Laureano, Carla – Een wereld van verschil

Geschreven door
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Inhoud:


‘Een wereld van verschil’ van Kendall Laureano is een psychologische feelgoodroman. Interieurdesigner Kendall Green is opgegroeid in pleeggezinnen. Ze slaat dan ook steil achterover wanneer ze hoort dat ze niet één, maar liefst vijf huizen heeft geërfd van haar tot dan toe onbekende grootmoeder. De huizen staan in het dorpje Jasper Lake. Kendall reist erheen om de huizen klaar te maken voor de verkoop, maar eenmaal ter plekke ontdekt ze dat de keuze om de huizen te verkopen verregaande consequenties zal hebben voor het dorp. De jonge burgemeester Gabriel Brandt doet dan ook hard zijn best om Kendall op andere gedachten te brengen. Maar om de knoop te kunnen doorhakken, moet Kendall eerst op zoek naar de waarheid over haar eigen verleden.

‘Een wereld van verschil’ is een sprankelende romance en tegelijkertijd een ontroerend verhaal over in het reine komen met je verleden, Gods aanwezigheid in je leven erkennen en ontdekken waar je thuishoort.

Waardering:


Kendall is interieurdesigner in een sjieke buurt. Ze kan maar net het hoofd boven water houden door de absurd hoge huurprijzen. Dan krijgt ze een bericht waarin ze dringend gevraagd wordt zo snel mogelijk naar een dorpje Jasper Lake te komen om haar erfenis op te eisen. Verbaasd gaat Kendall er heen en is nog verbaasder als ze hoort dat ze vijf huizen van haar oudtante erft. De huizen zijn prachtig van stijl, precies waar Kendall van houdt, maar wel in slecht staat.

Verkopen aan een projectontwikkelaar is een oplossing voor haar geldprobleem, maar brengt het kleine dorp in gevaar. De knappe burgemeester Gabriel probeert haar te overtuigen om niet te verkopen.

Er groeit wat tussen Gabriel en Kendall, maar Gabriel gelooft en Kendall niet. Hoe loopt dat af?

Dit is met recht een feelgoodroman te noemen. Het doet me denken aan de zoete kerstfilms van Hallmark. Verwacht geen diepgang, maar het is wel een christelijke roman die lekker weg leest.

Gegevens:


Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029732710
Aantal blz: 400
Prijs: € 22,99
Prijs e-book: € 9,99

Extra:


Lees het leesfragment
Lees 57 keer
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.