Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 09 februari 2009 20:38

Vogel Sawyer, Kim - Scherven van geluk

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Sommerfeld trilogie - deel 2

 

Inhoud:

Beth Quinn woont alweer een tijdje in de mennonitische gemeenschap in Sommerfeld. Haar moeder Marie omarmt het eenvoudige bestaan en geniet van het familieleven, maar kunstenares Beth voelt zich een buitenstaander. De manier waarop zij haar glas-in-loodatelier runt, zorgt voor scheve blikken in de gemeenschap: Beths handelsgeest strookt immers niet met het mennonitische beeld van de ideale vrouw. Met twee mannen die strijden om haar aandacht, bevindt Beth zich bovendien op een tweesprong in haar leven: ze wil op eigen benen staan, maar verlangt ook naar iemand bij wie ze steun kan vinden. Andrew, lid van de gemeenschap, is haar rechterhand in het atelier. En Sean, wiens vader een bedrijf leidt dat kerken bouwt, lijkt geïnteresseerd in meer dan een zakenrelatie. Terwijl Beth met gekleurd glas de mooiste vensters in elkaar zet, vraagt ze zich af hoe ze haar eigen bestaan inhoud moet geven. Zoekt ze leiding bij God – of trekt ze haar eigen plan, met als gevolg dat zij scherven blijft rapen?

Waardering:

Een heerlijk boek voor ontspannen momenten! 't Is een leuk vervolg op he boek 'Terug naar Sommerfeld'. Dit keer is Beth Quinn de hoofdpersoon.

Lees 1834 keer Laatst aangepast op zaterdag, 16 februari 2013 16:26

1 Reactie

  • Reactielink woensdag, 09 september 2009 19:58 Geplaatst door Lezeres

    Een prettig boek om te lezen. Het eerste deel heb ik niet gelezen, maar dat was geen belemmering voor dit boek.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.