Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 09 februari 2009 20:33

Kingsbury, Karen - Recht in het hart

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Recht in het hart is het vervolg op De redding en Voorbij het verleden.


Inhoud:

Nadat zijn vader bij de ramp op 11 september om het leven is gekomen, vermijdt Alex Brady elke vorm van vriendschap. Hij stort zich volledig op zijn werk als politieagent. Het enige doel in zijn leven is het bestrijden van criminaliteit. Als er een golf van geweld losbreekt in de buitenwijken van Los Angeles is Alex vastbesloten de schuldige partijen voor de rechter te brengen. Hij stort zich volledig op zijn taak, maar keert daarmee ook de enige vrouw waar hij ooit van heeft gehouden de rug toe. Op dat moment breken de hevigste branden in de geschiedenis van Californië uit. Alex vergt het uiterste van zichzelf om te voorkomen dat de gemeenschap waar hij zich voor inzet in gevaar komt. Terwijl hij anderen helpt te evacueren, realiseert hij zich dat hij zich niet langer af kan sluiten voor zijn verleden en de mensen om hem heen. Zal iemand in staat zijn ooit weer tot zijn hart door te dringen?

Waardering:

Je stuitert in dit boek van toevalligheid op toevalligheid. Zó jammer dat er geen één onverwachte wending inzit! Jammer van het boek want er zitten mooie fragmenten in.

Lees 2294 keer Laatst aangepast op zaterdag, 16 februari 2013 16:27

1 Reactie

  • Reactielink zaterdag, 03 april 2010 01:00 Geplaatst door Jolanda Bot

    Het is jammer dat je aan het begin al weet hoe het boek zal eindigen. Alhoewel er veel toevalligheden in zitten zijn het er minder dan in het boek dat hiervoor speelt.
    Aan het einde komt een behoorlijk emotioneel stuk. Dat is dan ook de sterkste kant van Karen Kingsbury.
    Dat Alex moet gaan inzien dat hij niet tegen het kwaad van de hele wereld maar tegen zijn eigen kwaad moet strijden vond ik heel mooi.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.