Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 02 februari 2009 13:44

Stokes, Penelope J. - Flessenpost

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(1 Stem)


Inhoud:

In de nadagen van de depressie van 1929, komen vier vriendinnen op kerstavond samen in een koude, stoffige zolder voor een belangrijk verdrag. "Onze toekomstdromen," fluisteren ze, op het moment dat ze de kleine, beschreven papiertjes in een blauwe fles stoppen. Het leven brengt de jonge vrouwen hun dromen van liefde, roem en succes echter op een weg vol moeilijkheden; door verleiding, verraad en verlies is alles anders dan verwacht.
Vijfenzestig jaar later stuit ineens de plaatselijke journaliste Brendan Delany op de fles. Zij ontdekt het belangrijkste verhaal van haar carrière en mogelijk de zin van haar eigen leven!

Waardering:

'k Vond het een leuk verhaal! Alleen werd ik het bij het verhaal van de 4e vrouw, wel een beetje zat en heb ik hier en daar een stukje over geslagen.
Sommige stukjes zijn wat saai.

 


 

Lees 2002 keer Laatst aangepast op zaterdag, 16 februari 2013 16:30
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.