Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 30 november 2019 10:53

Kingsbury, Karen - Tot de maan en terug

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Inhoud:


‘Lieve Jenna, zoals elk jaar heb ik je een brief geschreven. Voor het geval dat je vandaag naar de herdenkingsdienst komt. Voor het geval dat jij mij net zo graag wilt vinden als ik jou…’ Zo begint de brief die Ashley Baxter vindt. Hij is niet voor haar bedoeld, maar door een knappe vreemdeling tussen het ijzerdraad van een hek gestoken.

Die vreemdeling is Brady Bradshaw. Hij was nog een kind toen hij zijn moeder verloor tijdens een verschrikkelijke tragedie. Bij een herdenking ontmoette hij Jenna, die haar beide ouders was verloren. In de prachtige uren die volgden kregen ze een hechte band, maar daarna hebben ze elkaar nooit weer gezien. Nu, tien jaar later, hoopt Brady Jenna weer te vinden.

Ashley wil Brady daar graag bij helpen. Maar kan haar gezin wel begrip opbrengen voor het feit dat ze opeens zoveel tijd besteedt aan een wildvreemde? En kan er genezing en liefde opbloeien tussen het puin van een verwoest verleden?

Waardering:


Door een bomaanslag in Oklahoma City verliest Brady zijn moeder en Jenna haar ouders. Ze blijven als wezen achter.
Brady gaat ieder jaar naar de herdenking om de herinnering aan zijn moeder levend te houden. Hij heeft moeilijke jaren gehad.
Dan ontmoet hij Jenna tijdens de herdenking. Hij verwacht haar volgend jaar weer te zien, maar dat gebeurt niet. Ook niet in de jaren daarna. Hij laat ieder jaar een brief voor haar achter in het hek.
Dat ziet Ashley Baxter die dit jaar met haar nichtje bij de herdenking is om een stekje van de beroemde boom te krijgen. Ze wordt zo aangetrokken tot de droevige Brady dat ze besluit de brief te lezen. Ze maakt er foto’s aan en kan het niet loslaten.
Thuis gaat ze, tegen de wil van haar man, op zoek naar Brady. En daarna naar Jenna.

Kan ze de twee weer bij elkaar brengen? Of is het te laat en is Jenna haar eigen weg gegaan?

Een mooi boek waarin Ashley een belangrijke rol speelt. Maar ook de levens van Brady en Jenna worden beschreven.
Zoals we gewend zijn van Karen Kingsbury is ook dit weer een heel emotioneel boek, waarin God en het christelijke geloof een grote plaats innemen.

Gegevens:


Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029728508
Aantal blz: 368
Prijs: € 21,99
Prijs e-book: € 9,99

Extra:

Lees het leesfragment
Lees 143 keer Laatst aangepast op dinsdag, 19 mei 2020 10:56
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.