Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 17 december 2019 21:52

Diverse auteurs, Dansen in de sneeuw - kerstverhalen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Inhoud:


Dansen in de sneeuw is een bundel met fonkelnieuwe kerstverhalen. De korte verhalen van onder andere Josha zwaan, Joke Verweerd en Vonne van der Meer zijn licht en vrolijk, spannend en gezellig, met sneeuw en kou. Een ideaal cadeau voor je moeder of een goede vriend, voor als de dagen korter worden. Verhalen ook om voor te lezen tijdens een kerstviering. De auteurs staan samen garant voor kwaliteit en afwisseling.

Met medewerking van Frans Willem Verbaas, Arie Kok, Elly Zuiderveld, Hay van den Munckhof, Vonne van der Meer, Lody van de Kamp, Joke Verweerd, Anne Büdgen, Eline de Boo, Nine de Vries, Iris Boter, Jacobine van den Hoek, Josha Zwaan, Ria Borkent, Renze Borkent, Marie van Beijnum en Désanne van Brederode.

Waardering:


Een boek met veel verschillende verhalen is lastig te beoordelen. De verhalen zijn heel verschillend maar zijn allemaal wel heel geschikt voor de kersttijd.
Ze gaan over vrede, gezin, familie, verdriet, etc.

De verhalen zijn niet echt christelijk en daardoor voor een breed publiek te lezen. Ook zijn de verhalen verschillend van lengte, waardoor ze voor verschillende doelen gebruikt kunnen worden.

Een mooie selectie verhalen van goede auteurs!

Gegevens:


Uitgeverij KokBoekencentrum (Mozaïek)
ISBN:  9789023959199
Aantal blz: 224
Prijs: € 17,99
Lees 359 keer Laatst aangepast op dinsdag, 17 december 2019 21:58
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.