Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 17 januari 2009 21:46

Hatcher, Robin Lee - Liefdes tweede kans

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Inhoud:

Het kost Monica Fletcher een behoorlijke zelfoverwinning om haar oude liefde, sterreporter en bestsellerschrijver Daniël Rourke, na elf jaar haar grote geheim te vertellen. Het is een daad van rechtvaardigheid, maar wel een die drie levens volledig op hun kop zal zetten. Niet alleen van Daniël, die hoort dat hij een dochter van tien jaar heeft, maar ook van dochter Heather zelf en natuurlijk niet in de laatste plaats van Monica.
Zijn Daniël en Monica in staat alsnog het gezinsleven op te bouwen dat eigenlijk voor hen was weggelegd? En hoe reageert een tienjarig meisje op het bericht dat haar vader een landelijk bekende beroemdheid is?

Waardering:

Robin Lee Hatcher heeft een prettige schrijfstijl. Het is alleen jammer dat je op de eerste bladzijde al weet hoe het verhaal af zal lopen. Het is een boek zonder onverwachte wendingen!

Lees 1972 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19

1 Reactie

  • Reactielink dinsdag, 10 november 2009 22:32 Geplaatst door Lezeres

    Het is geen heel diepgaand boek, maar best leuk om te lezen. Het tot geloof komen van Daniël wordt in 20 regels beschreven, dat komt heel ongeloofwaardig over. Ook het gedrag van de tienjarige dochter vind ik niet helemaal bij de leeftijd passen.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.