Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 09 augustus 2016 21:10

Kingsbury, Karen - Uit het oog

Geschreven door
Beoordeel dit item
(6 stemmen)

Inhoud:

Bailey verstrekt opnieuw naar New York voor haar rol in Hairspary en laat Cody in verwarring achter. Ze proberen het beste van de situatie te maken. Bailey komt een stap dichterbij een professionele acteercarrière en Cody geniet van het coachen van zijn honkbalteam. Maar geen van beide voelt zich echt gelukkig zonder de kans om hun successen met elkaar te vieren.

Waardering:

Bailey laat in Op eigen benen Cody achter in het ziekenhuis bij Cheyenne. Zelf vertrekt ze naar New York voor haar rol in Hairspray. Ze heeft regelmatig contact met Brandon en voelt zich steeds meer tot hem aangetrokken. Toch denkt ze vaak aan Cody.
Cody trekt op zijn beurt veel met Cheyenne op traint met plezier zijn honkbalteam. Beide, Bailey en Cody, hebben geen vrede met de situatie en twijfelen over hun toekomst.
We lazen in het eerste deel van deze serie ook over Landon en Asley. Landon krijgt in dit tweede deel de uitslag van het longonderzoek. De rest van de familie Baxter ontmoeten we even op de jaarlijkse picknick maar speelt in dit boek nauwelijks een rol.
Aan het einde van het boek staan we eigenlijk nog steeds op dezelfde plek (al hebben Bailey en Cody voorzichtig een relatie met een ander); horen ze bij elkaar of blijven hun wegen gescheiden?
Een rustig voortkabbelend deel in deze serie waarin niet veel bijzonders gebeurd. Er zitten veel herhalingen in het verhaal, met name in de gevoelens van beide.

Gegevens:

Uitgeverij: Kok, Voorhoeve
ISBN: 9789029724593
Aantal pagina's: 350
Prijs: € 19.99

Lees 864 keer
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.