Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 16 januari 2009 21:38

Kingsbury, Karen - N - Een teken van hoop

Geschreven door Tamara Adegeest
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Inhoud:

Een teken van hoop Zo op het oog leidt Maggie Stovall een gelukkig leven: ze is getrouwd met een geweldige man, is pleegmoeder van twee veelbelovende jongens, en heeft een boeiende baan. Maar Maggie draagt een geheim met zich mee, dat haar dreigt te verstikken. Jarenlang heeft ze haar verdriet verborgen achter een masker. Nu houdt ze het niet langer vol. Ze belandt in een diepe depressie en laat zich opnemen. Haar echtgenoot Ben wil ze niet zien of spreken. Als hij de waarheid over haar te weten komt, zal hun huwelijk immers voorbij zijn...

Ben blijft in grote onzekerheid achter. Wat is er misgegaan in hun relatie? Hoe kan hij Maggie helpen? Wat is het geheim dat zo op haar drukt? Ben volgt het spoor terug naar Maggies verleden en is diep geschokt door de ontdekkingen die hij doet. Hoe kan hij haar ooit vergeven?

Waardering:

Wauw, wat een boek!
Heftig, maar zo boeiend. Zo goed als Karen kingsbury gevoelens van mensen kan omschrijven.
Een echte aanrader !

Lees 1949 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19

1 Reactie

  • Reactielink zaterdag, 27 juni 2009 17:01 Geplaatst door Elienne

    Erg mooi geschreven, alle boeken van Karen Kingsbury natuurlijk. Ik vind dat je niet snel achter het geheim van Maggie komt hoor? Je wilt het boek echt tot de laatse bladzijde uitlezen.
    Prachtig boek~!

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.