Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 16 januari 2009 20:49

Chapman, G. en Palmer, C. - D - Winterliefde

Geschreven door Jolanda Bot
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Serie Vier seizoenen, deel 4

winterliefdeInhoud:

Ashley en Brad zijn nog maar een jaar getrouwd, maar hun huwelijk gaat niet over rozen. Kunnen zij hun relatie uit het slop trekken en van de winter naar een nieuwe lente overgaan?

De vier seizoenen van elke relatie
Herkenbaar, romantisch, met ernst én humor

Brad en Ashley begonnen met hoge verwachtingen aan hun huwelijk, maar de werkelijkheid blijkt niet alleen maar rozengeur en maneschijn te zijn. De twintigers hebben beide moeite om zich aan te passen en zijn het op cruciale punten niet eens. Was hun huwelijk een vergissing? Ondertussen probeert Charlie de draad weer op te pakken na het overlijden van zijn vrouw Esther, en komt de relatie van Patsy en Pete tot volle bloei. Na een ijzige winter breekt in Deepwater Cove de lente door…

Waardering:

Dit is het vierde deel van de serie over de seizoenen van het huwelijk. Het jonggetrouwde stel Brad en Ashley moeten hard knokken voor hun huwelijk. Ashley maakt veel overuren op haar werk en heeft daar ook nog eens haar kralenwinkeltje bij. Brad zoekt zijn vertier dan maar in het cafe. Maar als de zangeres daar belangstelling voor hem krijgt, lijkt het huwelijk van Brad en Ashley kapot te gaan.
Charlie fungeert in dit boek vooral als mentor voor Brad. Hij leert hem dingen over opoffering, liefde en God.
Het boek leest makkelijk weg, maar gaat wel vooral over huwelijken.

Lees 1939 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.