Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
donderdag, 12 november 2015 21:00

Hauck, Rachel - Er was eens een prins

Geschreven door
Beoordeel dit item
(20 stemmen)

Inhoud:

Susanne en Nathaniel leven in totaal verschillende werelden. Zij is een doodgewoon meisje, hij de troonopvolger van Brighton Kingdom. Als ze elkaar ontmoeten tijdens een vakantie slaat de vonk over. Maar na een paar heerlijke weken moeten ze afscheid nemen. Nathaniel moet terug, om te trouwen met de bruid die zijn familie voor hem gekozen heeft. Susanne blijft achter met een gebroken hart. Nathaniel staat voor een ultiem dilemma: zijn koninkrijk of de liefde? 

Waardering:

Na een jarenlange relatie verteld haar vriend aan Susanna dat hij 'de juiste ring heeft gevonden, maar niet het juiste meisje'.
Een klap voor Susanna, al ziet ze zelf ook dat ze meer houdt van de vastigheid dan van haar vriend zelf.
Nog dezelfde avond ontmoet ze Nathaniel, een vakantieganger op het eiland waar ze woont. En daarna lijkt het steeds of hij opduikt als Susanna hulp nodig heeft. De vonk tussen hen slaat over.
Maar wat Susanna niet weet, is dat Nathaniel niet zomaar een vakantieganger is. Hij is een prins, de troonopvolger van Brighton Kingdom! Voor Nathaniel is het een dilemma. Hij wil Susanna maar weet dat hij volgens de wet niet met haar mag trouwen.
Een heerlijk boek om te lezen. Beeldend geschreven, humoristisch en flink veel romantiek. Maar daarnaast een wijze lessen. Met name het maken van keuzes wat je in Nathaniel en Susanna allebei terug ziet.
Natuurlijk zijn heel veel dingen onwaarschijnlijk. De anonimiteit van Nathaniel kan niet in deze tijd. En dat Nathaniel nu net wc's moet schrobben in het restaurant van Susanna's is haast iets teveel van het goede. Maar het is wel leuk om te lezen.
Er was eens een prins is het eerste deel van de serie 'Koninklijke bruiloften'.

Gegevens:

Uitgeverij: Kok, Voorhoeve
ISBN: 9789029724319
Aantal pagina's: 352
Prijs: € 20,99

 

 

Lees 1373 keer
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.