Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
donderdag, 23 juli 2015 16:53

Brunstetter, Wanda - Stille liefde

Geschreven door
Beoordeel dit item
(6 stemmen)
Serie De Indiana Amish deel 3. Deel 1 is “Broze belofte” en deel 2 is ”Krachtig gebed”.

Inhoud:

Deze roman is een los te lezen vervolg op Broze belofte en Krachtig gebed.
Gebarentaaldocente Jolene Yoder voelt zich aangetrokken tot haar leerling Lonnie Hershberger. Maar Lonnie houdt afstand, want hoe zou hij haar ooit kunnen beschermen als hij niet eens kan horen? Bovendien trekt Jolene veel op met de knappe Jake Beechy. Ella Miller ziet lijdzaam toe hoe Jake Jolene inpalmt. Ze weet van zijn verleden met meisjes en is bang dat Jake het hart van haar nicht zal breken. Wat ze niet vermoedt, is dat Jake juist een oogje op haar heeft.

Waardering:

In dit boek is de dove Jolene een van de hoofdpersonen. Het is interessant om te lezen hoe de gemeenschap met dove mensen en kinderen om gaat. Gelukkig kan Jolene vrij goed liplezen, maar het is lastig. Dan is het extra fijn als er mensen zijn die gebarentaal willen leren.
Door het verhaal heen is er spanning tussen Jake en Ella. Ella is een keer teleurgesteld en kan Jake niet meer vertrouwen. Maar Jake snapt niet waarom.
Dan is er nog Lonnie die door een ongeluk opeens helemaal doof is. Eerst is er boosheid en sluit hij zich af. Maar gaandeweg begint hij meer open te staan voor de lessen van Jolene.
Dit is een prettig lezend boek dat net iets extra’s heeft door het omgaan met doven bij de Amish.

Gegevens:

Uitgeverij De Groot Goudriaan
ISBN 9789088653452
Aantal blz: 320
Prijs: € 19,99
Lees 2113 keer Laatst aangepast op vrijdag, 24 juli 2015 21:25
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.