Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 16 juni 2014 21:27

Brunstetter, Wanda - De worsteling

Geschreven door
Beoordeel dit item
(6 stemmen)

Inhoud:

Timothy Fisher mist zijn broers, die van Pennsylvania naar Kentucky zijn verhuisd. Hij stelt voor om ook te verhuizen, maar zijn vrouw Hannah wil in Lancaster County blijven. Timothy zet door en hoopt dat het nieuwe huis dat hij voor haar en hun dochter Mindy bouwt haar zal opvrolijken. Maar na een tragisch ongeval lijkt die hoop vervlogen. Betekent dit het einde van hun huwelijk of geven ze God de ruimte om hen een tweede kans te geven?

Waardering:

Net als zijn twee broers verhuist ook Timothy naar Kentucky, samen met zijn vrouw en dochter. In de hoop op deze manier zijn huwelijk te kunnen redden door Hannah bij haar moeder vandaan te halen.
Timothy heeft het al snel naar zijn zin, maar Hannah heeft heimwee. Door haar starre houding is het voor de andere vrouwen ook lastig vriendschap met haar te sluiten.
Hannah is erg beschermend tegenover hun dochtertje, Mindy.
Wanneer Mindy een dodelijke val maakt is Hannah ook niet te troosten. Ze geeft Timothy de schuld en gaat in haar eentje terug naar Pennsylvania.
We lezen in dit boek ook over oude bekenden als Samuël en Esther, Allan en Bonnie.
Zoals veel Amish-boeken is een een rustig voortkabbelend verhaal. Voorspelbaar maar evengoed prettig om te lezen.

Gegevens:

Uitgeverij: De Groot Goudriaan
ISBN: 9789088653018
Aantal pagina's: 351
Prijs: € 19.95

 

Lees 2187 keer Laatst aangepast op zaterdag, 21 juni 2014 22:30
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.