Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 25 februari 2014 22:45

Brunstetter, Wanda E. - Het verlangen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(5 stemmen)
Serie Het land van morgen, deel 2. Hiervoor kwam De zoektocht

Inhoud:

Een weduwnaar zoekt een moeder voor zijn kinderen Het land van morgen deel 2 Na het overlijden van zijn vrouw verhuist Samuel Fisher met zijn kinderen naar Bluegrass County, Kentucky. Hij hoopt dat deze nieuwe omgeving hem een beter leven zal bieden, een leven vrij van de pijn en de herinneringen. Esther Beiler, de dochter van een winkelier, biedt aan om op Samuels kinderen te passen als hij aan het werk is. Ze valt al snel voor zijn kinderen, maar heeft ook een oogje op hun vader. Kan ze hem voor zich winnen of heeft hij zijn hart al verloren aan een Englische vrouw?

Waardering:

In de tweede roman in deze serie gaat het over een oudere broer van Titus, Samuel. Titus verhuisde in het vorige deel al naar Kentucky en Samuel doet dat in dit boek. Als zijn vrouw plotseling overlijdt wordt hij verteerd door verdriet. Hij kan zijn vier kinderen amper om zich heen verdragen.
Het verdriet van Samuel wordt heel goed beschreven. Ook de gevoelens van de kinderen worden beschreven, maar iets minder uitgebreid.
Het boek is boeiend door de aantrekkingskracht tussen Samuel en Esther. Tot het einde blijft spannend of er voor hun een relatie is weg gelegd.
Een mooi vervolg op het eerste deel!

Gegevens:

Uitgeverij De Groot Goudriaan
ISBN 9789088652837
Aantal blz: 352
Prijs: € 19,95
Lees 2718 keer
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.