Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 10 januari 2009 11:42

Raney, Deborah - Hartenkreet

Geschreven door Tamara Adegeest
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Inhoud:

Hartenkreet Melanie LaSalle besteedt na de dood van haar man, al haar tijd en aandacht aan het familiebedrijf en de opvoeding van haar vijfjarige dochtertje Jerica. Ze staat niet open voor een nieuwe relatie, tot ze Joel Ellington ontmoet…

Terwijl haar liefde voor Joel groeit, heeft Melanie het gevoel dat er iets niet helemaal klopt. Joel praat nooit over zijn verleden – heeft hij iets te verbergen? Als er plotseling een geldbedrag van de bankrekening van de kerk verdwijnt en ook Joel spoorloos blijkt te zijn, stort Melanies wereld in. Ze wordt heen en weer geslingerd tussen haar gevoelens voor Joel en het bewijs dat zich opstapelt tegen hem. Ze staat voor een hartverscheurend dilemma: moet ze proberen de man te vergeten die haar hart opnieuw wist te veroveren of moet ze hem uiteindelijk haar vertrouwen schenken?

Waardering:

Indringend en meeslepend verhaal. Als je eenmaal bent begonnen, laat het verhaal je niet meer los.
Zeker een aanrader.
Fijne schrijfstijl.

Lees 1841 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.