Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 11 mei 2012 08:37

Bly, Stephen - De onbeminde tweelingzus

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(13 stemmen)

De vrouwen van Lordsburg - deel 3 

Inhoud:

De Mexicaanse Julianna Ortiz woont in het stoffige spoorstadje Lordsburg en runt er een juwelierszaakje. Achter een knappe en kordate verschijning schuilt een onzekere vrouw, die door gebeurtenissen in het verleden diep gekwetst is.
Julianne is 32 jaar en ongetrouwd, en verwacht niet dat daar ooit verandering in zal komen. Ze wil niemand opzadelen met de last van haar verleden. Bovendien is ook haar heden verre van plezierig: haar tweelingbroer zit in de gevangenis. Zijn kameraden proberen haar over te halen om mee te werken aan zijn ontsnapping en vallen haar daar steeds mee lastig.
 Als Julianna haar broer in de gevangenis opzoekt, ontmoet ze op de terugweg de beruchte bandiet DelNorte. Hun eerste kennismaking verloopt allesbehalve vriendelijk. Als ze elkaar door omstandigheden opnieuw ontmoeten, blijkt dat deze mysterieuze man een bijzondere sleutel bezit om haar geschonden vertrouwen te herstellen.

Waardering:

In dit derde en laatste deel van de serie lezen we over Julianna Ortiz. Har broer, bandiet, zit in de gevangenis. Julianna wordt gevraagd te helpen om hem te bevrijden. 
Julianna ontmoet DelNorte, een ruwe man. Ze komen erachter dat ze in het verleden met elkaar in aanraking zijn geweest, op een bijzonder wiijze.
Het verhaal lijkt erg op de twee voorgaande boeken in deze serie. Een vrijgezelle vrouw uit Lordsburg ontmoet een man en ze stappen binnen de kortste keren in de huwelijksboot. 
Hoewel Julianna gelovig is, heeft het boek erg weinig inhoud. DelNorte en Julianna hebben veel gesprekken met elkaar, maar die hebben weinig waarde. Het boek doet me denken aan de bouquetreeks.

Gegevens:

Uitgeverij: De Banier

ISBN:  9789033609619

Aantal pagina's: 320

Prijs: 19.95

Lees 1696 keer Laatst aangepast op maandag, 28 januari 2013 22:41
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.