Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 09 januari 2009 22:42

Hatcher, Robin Lee - Fluisteringen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Inhoud:

FluisteringenNa de zelfmoord van haar vader en een eigen zelfmoordpoging komt Karin Butler voor het eerst van haar leven op de ranch van haar oma Sophia.

Het leven op de ranch is een wereld van verschil met Karens leven in de betere kringen van Los Angeles, maar er is geen weg terug naar haar vroegere bestaan. Haar populariteit is verdwenen zodra bekend wed dat ze bankroet was; hun huis verkocht; ze heeft alleen schilden en geen enkele hoop.

Uit zelfbescherming sluit Karen zich volledig af voor de andere ranchbewoners – met name voor Dusty Stoddard, de beheerder van de ranch. Maar ook Sophia en Dusty hebben elk een groot verlies geleden. Zij helpen Karen om de draad van het leven weer op te pakken. En in de dagboeken van een vrouw, die 28 jaar voor Karens geboorte overleed, vindt Karen verborgen geheimen en verrassende waarheden die haar leiden naar de allergrootste liefde.

Waardering:

Een prachtig boek over het veranderen van levens en gevoelens. Een boek van hoop, voor de ranchbewoners en voor Karen.
Dit boek heet Fluisteringen omdat vaak voorkomt dat iemand God tot zich hoort spreken. Ik vraag me wel af hoe vaak dit echt zo gebeurt.

Lees 2004 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.