Recensies, waarderingen, reacties en informatie
Inhoud: Als Hope Miller het aanbod krijgt om het lapje grond achter Eigen taart is goud waard te bewerken, grijpt ze die kans met beide handen aan. Eindelijk wat ruimte voor zichzelf, zonder dat ze op de lip wordt gezeten door haar zussen. Maar iedereen in Pinecraft, Florida, lijkt een andere mening zijn toegedaan over wat ze moet planten en hoe ze het moet doen. Als weduwnaar en schoolmeester Jonas Sutter vraagt of zijn leerlingen van de Amish-school kunnen helpen om het lapje grond om te toveren in een gemeenschapstuin, stemt Hope aarzelend in. Diep vanbinnen vraagt ze zich af…
Inhoud: Deze nieuwe serie draait om de getalenteerde detective Evie Blackwell die een nieuwe cold cases-team heeft opgezet. In dit boek start ze met haar eerste opdracht; het oplossen van twee vermissingen Carin County, Illinois. Samen met de plaatselijke sheriff doet ze een verrassende ontdekking bij het bekijken van oud bewijsmateriaal wat een spoor oplevert naar een derde cold cases. Evie bijt zich vast in het onderzoek en rust niet tot ze de sleutel tot alle antwoorden heeft gevonden.
Inhoud: In de tweede roman over de familie O'Leary bezoekt Maggy Montgomery haar broer en zijn vrouw Colleen. Op hun land ontmoet ze een intrigerende man. Maar pas als haar broer haar waarschuwt voor Adam O'Leary, beseft ze dat hij Colleens broer is die net uit de gevangenis komt. Ondanks Adams verleden krijgen de twee een band die niemand nog kan breken.
Inhoud: Een vrouw gaat voor het eerst mee op zakenreis met haar man. 's Avond spreken ze af bij een restaurant, maar voor ze daar aankomt, wordt ze aangerand en verkracht. Als ze hersteld is, proberen zij en haar man zo snel mogelijk te vergeten wat er is gebeurd. Maar hun liefde voor God en elkaar wordt op de proef gesteld; ze blijkt zwanger. Wat volgt is een jaar vol moeilijke keuzes waarin ze als man en vrouw lijnrecht tegenover komen te staan.
Inhoud: Essie Spreckelmeyer gedraagt zich niet zoals het een vrouw betaamd. Ze vangt slangen, fietst graag en glijdt van trapleuningen af. Het blijkt een hele kunst om een man te vinden die dat kan waarderen. Als haar dertigste verjaardag nadert, besluit ze op jacht te gaan.
Inhoud: Midden in een onherbergzaam gebied buiten Las Vegas krijgen Jack en Laura autopech. De zon brandt, ze hebben geen water meer en langzaam maar zeker verliezen ze hun bewustzijn. Redding komt in de vorm van een oude man op een paard die hen meeneemt naar zijn hut. Maar hun hoop vervaagd als hij hen niet meer laat gaan. In de wildernis om hen heen woedt een wrede, geestelijk strijd waarin Jack en Laura ongewild verstrikt zijn geraakt.
Inhoud: Zo had Eden Christansen zich haar leven niet voorgesteld; als de oppas van haar broertje Owen, die op het punt staat een succesvolle ijshockeyer te worden. Er blijft weinig tijd over om haar eigen dromen na te jagen. Als de aanvoerder van Owens team nu maar iets meer verantwoordelijkheid zou nemen. Maar Jace heeft andere dingen aan zijn hoofd. Als Owen door eigen toedoen een blessure oploopt, zijn Eden en Jace plotseling op elkaar aangewezen.
Inhoud: De Baxters komen samen voor een reünie aan het meer, maar voor ze daar allemaal zijn ontvangen ze een schokkend bericht. In plaats van bij het meer brengen ze hun dag door in het ziekenhuis en ook vele dagen die volgen. Zijn ze nog hecht genoeg om deze klap samen te kunnen opvangen of zal het hen uit elkaar drijven?
Inhoud: Ellis Rozengaarde is dol op haar oma Bette, naar wie ze vernoemd is. Zowel kleindochter als oma zetten zich in voor Syrische vluchtelingen die in het dorp zijn komen wonen. Ellis' verloofde, Tom, kan echter maar weinig enthousiasme opbrengen voor Ellis' belangstelling voor vluchtelingen. Tijdens één van Ellis' bezoekjes aan oma komt het gesprek op oma's jeugd.Bette verteld dat haar verloving aan het begin van de Tweede Wereldoorlog een andere wending kreeg. Zij, haar familie en duizenden anderen moesten per kolenschuit vanuit Veenendaal evacueren naar het Westen van het land. De gebeurtenissen uit het leven van oma werpen een…
Inhoud: Laura Woodfield, die verkering heeft met advocaat Winston, voelt zich erg thuis in de heuvels van West Virginia, waar haar vader langs de rivier een steenmakerij runde. Omdat hij niet uit de oorlog terugkwam, wordt de zaak verkocht aan een geïmmigreerde Ier, die zijn vrouw Maggie en zijn neef Ewan meeneemt. Ewan zet zich met hart en ziel in om de steenmakerij weer goed te laten draaien en Laura schiet hem daarbij te hulp. Zal niet alleen de steenmakerij maar ook de liefde opbloeien?
Inhoud: Rebecca Stubbs, dochter van een dorpspredikant in het Victoriaanse Engeland, had een idyllische jeugd in een kleine boerengemeenschap. Haar ouders zette zich volledig in voor zowel de kerk als de arme. Maar nadat een onverwachte uitbraak van de koorts een vernietigend spoor trekt door de stad, moet Rebecca zich zelf zien te redden. Alle steun en beschutting valt weg.Rebecca ontdekt dat ze slecht voorbereid is op deze nieuwe omstandigheden. Als dienstmeisje bij Barton Manor worstelt ze om haar plek te vinden in een onbetrouwbare wereld met door mensen gemaakte regels. Kan ze te midden van een eenzaam leven in…
Inhoud: Op het land werken tot je hele lijf er zeer van doet, honger hebben omdat de oogst weer tegenviel, te arm zijn om nieuwe schoenen te kopen. Christian weet niet beter, zo is het leven op boerderij Vergelegen. Hij is gelukkig. Maar als zijn broer ziek wordt, krijgt hij in de gaten dat het voor zijn ouders nauwelijks vol te houden is. Dan slaat het noodlot toe. Alles moet Christian achter zich laten – niet alleen de boerderij en hun land, maar ook Patty, zijn raadselachtige buurmeisje. Terwijl de wereld om hem heen ingrijpend verandert wordt hij gedwongen keuzes…

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.