Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 30 september 2011 21:42

Maas, Leonie - Ongewenst

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Inhoud:

De dertigjarige fysiotherapeute Emma de Jong is tevreden met haar bestaan tot, door een gebeurtenis in het heden, problemen uit haar verleden naar boven komen.                                    
Emma heeft een liefdeloze jeugd gehad, waarin vooral haar moeder een negatieve rol speelde.
Ze besluit op zoek te gaan naar antwoorden op vragen over haar jonge jaren en krijgt daarbij hulp van Mark, een van haar patiënten.  De antwoorden die ze vindt maken haar niet gelukkig en haar leven loopt uiteindelijk helemaal vast.  Ze zoekt hulp en als ze haar evenwicht een beetje hervonden heeft, besluit ze te gaan praten met haar jaren oudere zus Suzan. Suzan heeft verrassende woorden voor Emma die haar troosten en haar het laatste zetje geven in de goede richting.

Waardering:

Wanneer haar vriend hun relatie verbreekt, stort Emma in. Ze heeft een moeilijke jeugd gehad en dat komt nu allemaal weer boven. Op haar werk leert ze Mark kennen. Mark helpt Emma waar hij helpen kan. Samen duiken ze in Emma's verleden.
Het eetprobleem wat Emma gaanderweg het verhaal krijgt, had niet percé gehoeven. Er gebeurde al genoeg in het verhaal zonder dat. Al met al geen slecht verhaal. Het leest redelijk en het is lang niet altijd te voorspellen wat er gaat gebeuren. Wat dat betreft een dikke plus.

Gegevens:

Uitgeverij: Vision
ISBN: 9789075613506
Aantal pagina's: 192
Prijs: € 14.95

Lees 2382 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.