×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 187 niet laden
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 09 januari 2009 19:32

Schouten, Saskia - Wachten op de liefde

Geschreven door Frea Kroese
Beoordeel dit item
(20 stemmen)

Inhoud:

Wachten op de liefdeBonetta is de bijzondere hoofdpersoon van Wachten op de liefde. Zij lijkt een gewoon meisje, maar zij doet iets heel speciaals. Zij vertrouwt op God in een wereld waarin veel meisjes het heft in eigen handen nemen en degene op wie zij verliefd zijn, gewoon vragen. Bonetta niet. Ze wacht. Intussen geniet ze volop van het leven en haar geplande vakanties. Ze heeft het niet zo op haar cheffin, maar ook zij blijkt een mens te zijn, met een eigen geschiedenis.
Haar vriendin Vivian heeft het niet makkelijk met haar scheiding en Bonetta kan wel met haar meevoelen, want Vivian hoopt nog altijd dat haar man terugkomt. Het voorwerp van Bonetta's liefde: Jonathan heeft geen idee van haar diepe gevoelens voor hem. Totdat hij haar (opnieuw) ontmoet, door Bonetta's vriendschap met zijn zus. Dan slaat echt de vlam in de pan. Maar als hij Bonetta gaat opzoeken ziet hij haar met de charmante levensgenieter Adam.... Ik ga niet vertellen hoe het afloopt, dat kun je zelf lezen in dit heerlijke boek.  

Waardering:

Saskia Schouten heeft weer een mooie roman neergezet, met daarin een cruciale ondertoon van zoeken in geloof naar de betekenis van echte liefde. 

Lees 3340 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19

2 reacties

  • Reactielink donderdag, 03 mei 2012 13:41 Geplaatst door angelo frederiks

    Meeslepend boek, boordevol romantiek.

  • Reactielink maandag, 15 november 2010 14:44 Geplaatst door Sigrid

    Wachten op de liefde is een vlot geschreven roman van Saskia Schouten. Het boek is makkelijk leesbaar en nodigt uit om door te lezen. Het geloof wordt op een mooie manier in de verhaallijn geweven. Je kunt hierin duidelijk merken dat de schrijfster tijdens het schrijven van Wachten op de liefde een aantal jaar ouder was dan tijdens het schrijven van haar debuut. De karakters zijn goed uitgediept en levensecht beschreven. Doordat er nogal wat misverstanden zijn is het verhaal ook behoorlijk spannend, zeker omdat je graag wilt weten of Bonetta en Jonathan elkaar werkelijk krijgen. Helaas valt die spanning behoorlijk weg als ze elkaar eenmaal hebben; maar desondanks is het wel een boek dat je tot het eind toe wilt uitlezen.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.