Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 01 juli 2011 19:56

Kraker, Japke de - Spetterend geweld

Geschreven door Saskia Schouten
Beoordeel dit item
(7 stemmen)

Inhoud:

Elise werkt als begeleidster in een kindertehuis in Suriname. John Borta, een belangrijke militair die in het land veel te zeggen heeft, heeft contact met de stiefvader van Elise, Harold genaamd. Harold wil graag dat John contact zoekt met Elise. Zij komt onder de indruk van de charmes van John.

Er wordt een blanke godsdienstleraar vermoord. Hij gaf les in het kindertehuis en Elise raakt helemaal overstuur als ze het hoort, maar John weet haar te troosten.

Harold wordt door een traumatische gebeurtenis getroffen en vraagt Elise om vergeving. Hij heeft haar namelijk in het verleden erge dingen aangedaan.

John vraagt Elise ten huwelijk. Ze zegt niet direct ja en tot het laatste hoofdstuk blijft de lezer in spanning of ze werkelijk ‘ja’ zal zeggen.

Waardering:

Een boeiend boek waarin het Godsvertrouwen duidelijk naar voren komt. Een beetje storend vind ik de vele Surinaamse woorden, waarvan de vertaling in voetnoten onderaan de bladzijden staat. Dat had van mij iets minder gemogen.

Gegevens:

Uitg. Vision 2009 
176 blz.
ISBN 978 90 75613 47 6
€ 13,95

Lees 2036 keer Laatst aangepast op woensdag, 06 februari 2013 17:16
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.