Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 15 maart 2010 09:45

Ronhaar, Gerda - Lief en leed in de Duiventil

Beoordeel dit item
(3 stemmen)

De Duiventil - deel 7

Inhoud:

De familie van Til bereidt zich voor op de bruiloft van Ernst en Annemieke. Daarom komen ze bij elkaar om sketches te bedenken. Als Max informeert naar de verliefdheden van zijn jongere broers en zussen, doet Betsie een opmerkelijke mededeling over tante Bets, die voor het gezin meer heeft te betekenen dan in eerste instantie wordt gedacht.

Voor Annemieke is het een enerverende tijd. Ze mist niet alleen haar moeder, maar krijgt ook nog eens te maken met haar zus marleen, die zich tegenover haar ronduit vijandig opstelt.Wat daarvan de oorzaak is, blijft lange tijd een raadsel.

Ook voor Boris breekt een spannende tijd aan. Hij zal na de zomer gaan studeren, maar heeft er eigenlijk niet veel zin in. Dan doet zich een kans voor die hij met beide handen aangrijpt. Zal het hem lukken...?

In haar saaie schoolleventje komt opeens verandering als Famke op een dag een leuke jongen op het schoolplein ziet staan.  

Benjamin komt zichzelf tegen als hij onverwachts wordt geconfronteerd met dingen die hij bijna niet kan verwerken.

Waardering:

Heerlijk, weer een nieuw deel van de Duiventil waarin je kunt lezen over de bekende familie van Til. In dit boek gaat het veel over Annemieke die gaat trouwen met Ernst, Marleen die ook zo graag met Bauke wil trouwen, Boris die het land voor een poosje gaat verlaten en Benjamin die geconfronteerd wordt met moeilijke gebeurtenissen.
En niet te vergeten; tante Bets! Tante Bets die een prille relatie heeft. Spannend voor de familie, want zal tante Bets hen verlaten?
Weer een boek vol humor wat heerlijk wegleest.

Lees 2249 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 19:52
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.