×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 65 niet laden
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 13 maart 2010 09:36

Vogelaar-van Mourik, Geesje - Vervuld verlangen

Beoordeel dit item
(3 stemmen)

 

Inhoud:

Julia heeft haar plaats gevonden in de pastorie. Ze is druk met haar kruidentuin, ze schildert en werkt met plezier in het ziekenhuis. Wel heeft Julia het er moeilijk mee dat het huwelijk van Marnix en haar kinderloos blijft. Zal ze kunnen aanvaarden dat de Heere met ieder mens Zijn eigen weg gaat?

'Vervuld verlangen' is een vervolg op 'Het veilige nest' en 'In de oude pastorie', maar kan ook zelfstandig gelezen worden.

Waardering:

Het boek is qua emoties, relaties e.d. reeël beschreven maar toch krigjt dit boek geen hoge beoordeling van mij. De schrijfstijl is matig, zoals meestal bij dit soort boeken.

Lees 2710 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 19:53

2 reacties

  • Reactielink zaterdag, 10 september 2011 16:42 Geplaatst door Margriet Middendorp

    Leest wel gemakkelijk weg, maar ik vond het erg oppervlakkig: de problematiek van het ongewild kinderloos zijn bleef onderbelicht,ook in de gesprekken tussen Julia en Marnix.

  • Reactielink dinsdag, 16 maart 2010 07:18 Geplaatst door tamara78

    vond het erg leuk dat er nog een vervolgdeel kwam. Erg leuk om weer te lezen hoe het verder ging. Een heerlijk boek om tussendoor te lezen

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.