×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 121 niet laden
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
donderdag, 11 maart 2010 18:12

Oke, Janette - Band van de liefde

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(5 stemmen)


Inhoud:

Wilskracht, onderlinge solidariteit en een rotsvast geloof brengen een nieuwe toekomst. Langzaam ontluikt de liefde: Als de jonge pionier Clem Claridge tijdens zijn reis naar het verre Westen van Noord-Amerika verongelukt, blijft zijn jonge vrouw Marty alleen achter. Een van de andere pioniers, een weduwnaar met een dochtertje, vraagt haar ten huwelijk. Dat stelt Marty voor een enorm dilemma. Liefde zoekt nieuwe wegen: In het vervolgdeel over de pioniers en het gezin van Clark en Marty Davis, zien we de kinderen opgroeien. Dochter Missy leert een man kennen en kiest haar eigen weg, los van de thuishaven.

Waardering:

Alhoewel de schrijfstijl niet fantastisch is, neigt naar een streekroman, heb ik het boek met veel plezier gelezen. Van begin tot eind leef je mee met Marty en Clark en later ook met hun kinderen. Het vertrouwen van Clark in God, wat Marty tot geloof brengt, loopt als een rode draad door het boek.

Lees 2653 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 19:57

4 reacties

 • Reactielink vrijdag, 18 mei 2012 16:41 Geplaatst door angelo frederiks

  Mooi, boeiend boek.

 • Reactielink zondag, 18 september 2011 11:03 Geplaatst door Lezeres

  Mooi boek om te lezen. Ook ik vond de schrijfstijl niet overal even goed, maar dat neemt niet weg dat het boek prima leest.

 • Reactielink zondag, 04 april 2010 15:45 Geplaatst door Nicole

  Wat leuk dat dit boek opnieuw gedrukt is. Fijn boek om te lezen. Ik vind ook wel dat het iets naar een streekroman neigt maar toch wel een stuk beter dan dat.

 • Reactielink vrijdag, 12 maart 2010 10:14 Geplaatst door Monica Marskramer

  Boeiend boek dat ik jaren geleden al gelezen heb in de oude uitvoering. Is het erg dat het naar een streekroman neigt? Ik vind het meer een Western roman.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.