×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 95 niet laden
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
woensdag, 08 april 2009 17:17

Klijn, J.W. - Levensstrijd

Geschreven door Saskia Schouten
Beoordeel dit item
(6 stemmen)

Inhoud:

Het leven van Truus Boogaard kent een moeizame start, maar bij haar grootouders op de boerderij kan ze zichzelf zijn. Een lelijke val van fruitplukker Özal brengt hem in contact met Truus en er groeit iets moois tussen die twee. Maar Özal is moslim en dat geeft problemen bij beiden thuis. Ze zetten door en trouwen.
Özal werkt bij een zuidvruchtenbedrijf. Als dat bedrijf in Turkije zaken wil doen, vergezelt Özal zijn directeur vanwege de taal en omdat hij uit dat gebied afkomstig is. Tijdens de reis merkt Özal hoe Nederlands hij is geworden en ontdekt hij dat de woorden uit de Bijbel hem steeds meer zeggen.
Thuisgekomen heeft hij groot nieuws, maar ook Truus heeft hem iets te vertellen.

Waardering:

Een aardig boek met een onderwerp dat je niet zo vaak tegenkomt. De handel in Turkije wordt heel uitgebreid beschreven. Daar moet je even doorheen bijten of er heel erg geïnteresseerd in zijn.

Lees 2603 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 22:58

1 Reactie

  • Reactielink maandag, 27 juli 2009 17:33 Geplaatst door Elienne

    Zelf vond ik het niet echt een geweldig boek, maar dat is natuurlijk mijn mening. Als je van Nederlandse boeken houdt en schrijvers zoals Klijn en Nelleke Wander enzo. dan zint dit boek je wel..

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.