Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 27 januari 2009 22:07

Heemskerk-Burggraaf, Willy - Een mens om lief te hebben

Geschreven door Saskia Schouten
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Inhoud:

Een mens om lief te hebben Vivian heeft een leidinggevende functie in het bedrijfsleven. Ze krijgt een brief van de grootste firma van het land op het gebied van de medische technologie. Deze firma heeft vestigingen over de hele wereld. In de raad van bestuur zit professor Meijerink, die ze kent van congressen en symposia. Hij beveelt haar aan als directeur.
Ze krijgt deze functie en als gevolg hiervan ook privé contact met de professor. Aanvankelijk houdt ze de boot af en wil het contact zakelijk houden. Dat heeft te maken met haar verleden; ze heeft iets vreselijks meegemaakt dat vrijwel niemand weet, behalve Peter, een psychiater die haar begeleidt.
Hij kent haar hele levensverhaal, behalve één ding wat ze aan niemand heeft verteld. Peter gaat van Vivian houden, maar zij raakt van streek als ze daar achter komt.
Op een congres in Amerika waar ze met de professor heengaat, ontmoet ze een man waar ze direct een leuk contact mee krijgt. Als blijkt dat er meer tussen hen groeit en ze van elkaar gaan houden, ontdekt Vivian iets waardoor ze niet met hem verder kan…

Waardering:

Dit boek leest wel vlot, hoewel het in het begin wat langdradig is. De benoeming van Vivian als directeur, wordt door verschillende personen van alle kanten belicht waardoor het verhaal geen vaart lijkt te hebben. In de tweede helft van het boek wordt het pas boeiend.

Lees 2158 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.