Recensies, waarderingen, reacties en informatie
woensdag, 21 januari 2009 15:58

Oosterhuis, Corrie - Ongewenste gasten

Geschreven door Saskia Schouten
Beoordeel dit item
(4 stemmen)

Inhoud:

Onbekende gastenDit boek leest als een moderne gelijkenis. Het handelt over Christine die bezoek krijgt van de Baas van de woningstichting. Hij raadt haar aan om haar huis schoon te maken, want er huizen allerlei ongewenste gasten. Hierbij krijgt ze hulp van Helper en ook de Zoon biedt zijn hulp aan. Allerlei gasten passeren de revue en worden weg gestuurd. Sommige gasten dringen zich af en toe weer aan Christine op maar met hulp van Helper en de Zoon kan ze er weerstand aan bieden.  Gaandeweg groeit Christine en merkt ze het ook op als er zich weer een gast aandient.

Waardering:

Uit dit boek komt heel duidelijk Gods liefde naar voren; de auteur heeft dat heel mooi beschreven.

Lees 2607 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19

1 Reactie

  • Reactielink maandag, 28 maart 2011 22:51 Geplaatst door Jacqueline

    Een geweldig boek. De beeldspraak die de schrijfster gebruikt maakt op vele manieren duidelijk hoeveel ongewenste gasten we in ons leven toelaten.
    Ben al jaren toegewijd christin, dit boek helpt om nog dieper te kijken naar je eigen leven en omgang met God, de Vader, Jezus en de Heilige Geest.
    Een aanrader en niet alleen voor vrouwen!

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.