Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 17 december 2013 20:25

Diverse auteurs - Kerstavond

Geschreven door
Beoordeel dit item
(4 stemmen)

Inhoud:

Verhalen vertellen is juist in de kersttijd een waardevolle traditie. Het voorlezen van een goed kerstverhaal geeft een bijzonder moment, thuis of in een kerstviering.
Deze bundel bevat de allermooiste kerstverhalen. De geuren, kleuren en klanken van kerst komen op een verrassende en soms onverwachte manier in deze verhalen naar voren.

Waardering:

In deze bundel staan 23 korte verhalen die zich afspelen rond de kerstdagen. Geschreven door bekende en minder bekende schrijvers.
Wat opvalt is dat in bijna alle verhalen 'eenzaamheid' het thema is. Op allerlei manieren. Armoede, ouderdom, alleenstaand, afstand e.d.
Het ene verhaal grijpt meer aan dan het andere maar allen zijn zeker de moeite waard om te lezen. Ideaal boek voor mensen die een dikke roman niet doorkomen maar het wel fijn vinden korte verhalen te lezen.
Aan deze bundel werkten mee: Rijk Arends, Gert-Jan van den Bemd, Beatrijs van den Berge, Ria Borkent, Iris Boter, Vincent van Bruggen, Els Florijn, Gertrude Groot Wassink, Lijda Hammenga, Clasina van den Heuvel, Maria de Jonge, Irma Joubert, Lody B. van de Kamp, Arie Kok, Ineke Kraijo, Marieke Luiten, Els Meeuse, Jacomien Murre, Frans Willem Verbaas, Els van der Vlist, Helga Warmels, Leendert van Wezel en Mark Jan Zwart


Gegevens:

Uitgeverij: Moziek
ISBN: 9789023994404
Aantal pagina's: 249
Prijs: € 18.90

Lees 2249 keer Laatst aangepast op dinsdag, 17 december 2013 20:46

1 Reactie

  • Reactielink maandag, 30 december 2013 13:24 Geplaatst door Miekiii

    Mooi boek met heel afwisselende verhalen! Het is leuk om af en toe eens het boek te pakken en weer een verhaal te lezen. Heb het boek met veel plezier gelezen.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.