Recensies, waarderingen, reacties en informatie
donderdag, 07 maart 2013 16:55

Tongeren, Sandra van - Wat een dag

Geschreven door
Beoordeel dit item
(14 stemmen)

Inhoud:

Als enige singles op een bruiloft zijn tegenpolen Mark en Jolij tot elkaar veroordeeld - een ontmoeting die al hun zekerheden onderuithaalt...
Een heerlijk romantische, humoristische roman die je aan het nadenken zet over de Nederlandse christelijke subculturen. 

Gefascineerd door de botsende belevingswerelden van niet-gelovigen, reformatorische en evangelische christenen besloot Sandra van Tongeren die werelden eens bij elkaar te brengen in een luchtig verhaal met een diepere lading voor wie bereid is die er zelf in te ontdekken: Wat een dag! 


Waardering:


Dit is een klein dun boekje dat makkelijk leest. De letters zijn vrij klein.
Op humoristische wijze laat de schrijfster de grote verschillen tussen refo’s en niet-christelijken zien. Ze laat beide hoofdpersonen nadenken (en soms terugkomen op) hun vooroordelen over elkaar.
Mark gaat nadenken over de manier waarop hij omgaat met niet-christenen en beseft dat hij niet leeft als een getuige. Jolij gaat vooral nadenken over trouw in huwelijken en wat voor haarzelf nu echt belangrijk is.
Er wordt wel makkelijk gedaan over het aangaan van een relatie tussen christenen en niet-christenen. Het belang van samen geloven staat wat op de achtergrond.
Een christelijke chicklit met boodschap voor een zacht prijsje!


Gegevens:

Uitgeverij: Ark media

ISBN: 9789033800245

Aantal blz: 176

Prijs: € 12,95
 
Lees 4824 keer
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.