Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 10 januari 2009 12:16

Crispijn, Reina - Bonbons voor een gebroken hart

Geschreven door Tamara Adegeest
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Inhoud:

Bonbons voor een gebroken hart Fotomodel Lottemarie Mazurel krijgt op kerstavond een auto-ongeluk. Daardoor verliest ze haar baan, haar vriend en haar hartsvriendin. Na haar herstel reageert ze, op aanraden van haar grootmoeder, op een vreemde advertentie en komt ze terecht bij een rasechte Amsterdamse familie. Door het winnen van een grote prijs, is het gezin verhuisd van Amsterdam naar het chique Gooi. De heer de huizes, Jan van den Homburg, vindt het geweldig, maar zijn vrouw Lucie heeft heimwee naar Amsterdam en ook de twee kinderen kunnen er niet aan wennen. Aan Lottemarie de taak om als lifestyle - coach dit gezin te laten passen in het Gooi! Op het eerste gezicht een onmogelijke baan, maar na een stroef begin lijkt het Lottemarie te gaan lukken. Vooral Lucie staat open voor nieuwe ideeën. Lottemarie krijgt nauwelijks meer de gelegenheid om aan haar eigen problemen te denken, totdat ze op een vrieskoude ochtend in botsing komt met de buurman. Dan beginnen de verwikkelingen pas goed.

Waardering:

Leuke roman. Leest heerlijk weg.
Het verhaal vertelt alles op zo’n mooie manier dat je bijna gaat geloven dat het echt is gebeurd.

Lees 2421 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19

1 Reactie

  • Reactielink maandag, 19 oktober 2009 21:23 Geplaatst door Lezeres

    Een makkelijk te lezen boek, dat niet echt vanuit een christelijk perspectief geschreven is. Het is een leuk verhaal om te lezen.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.