Recensies, waarderingen, reacties en informatie
donderdag, 31 mei 2012 13:17

Hage, Jetty - In gesprek

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(5 stemmen)

Inhoud: 

Herhaaldelijke lastige telefoontjes zorgen ervoor dat Marieke het ouderlijk huis verlaat om op zichzelf te gaan wonen. Maar daarmee houdt het niet op: de beller weet haar ook op haar nieuwe nummer te vinden. Soms denkt ze dat het haar vriend Klaas-Jan is, dan weer verdenkt ze Kees Laban, vooral omdat de beller zichzelf Kees noemt. Maar ze kan het raadsel niet oplossen. Hoe brengt ze dit tot een goed einde? 

Waardering:

Tegen de wil van haar ouders in, heeft Marieke verkering met Klaas-Jan. Haar ouders zien liever dat ze een relatie krijgt met Marien; zoon van vrienden en zakenpartner. Maar Marieke ziet Marien meer als broer.
Marieke wordt steeds gebeld. Eerst alleen bij haar ouderlijk huis, maar ook als ze op zichzelf gaat wonen komen er vervelende telefoontjes. Marieke verdenkt wel mensen, maar weet niet wie het is en al helemaal niet waarom.

In gesprek is een echte streekroman. Buiten de telefoontjes om gebeurd er weinig. Ieder hoofdstuk wordt het herhaald; Marieke heeft bezoek of is weggeweest en pas daarna komt het telefoontje. Ook zegt de beller bijna iedere keer hetzelfde.
De gesprekken tussen Marieke en haar ouders of Marieke en Klaas-Jan zijn erg oppervlakkig en komen onnatuurlijk over.

Gegevens:

Uitgeverij; VBK, Citerreeks
ISBN: 9789059772090
Aantal pagina's: 202
Prijs: € 13.95  

Lees 2065 keer Laatst aangepast op maandag, 28 januari 2013 22:33

1 Reactie

  • Reactielink vrijdag, 08 juni 2012 12:25 Geplaatst door angelo frederiks

    In 2 dagen uitgelezen want ik wou weten wie de beller was. Boeiend!

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.