Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 31 maart 2012 14:51

Petersen, Lauritz - Sterker van liefde

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Inhoud:

Tijdens een verblijf bij haar oom en tante krijgt Martha een relatie met de jonge arts Erik Borg. Er is slechts één nadeel: Erik is erg kritisch over christenen, vooral over het serieuze soort. Maar daarom hoeft ze hun relatie toch niet te verbreken? Ze kan toch zelf gewoon als christen blijven leven? Dan zal hij er in de loop van de tijd vast anders over gaan denken. Maar waarom is oom Blichfeld zo stil? 

Waardering:

De stille en wat ingetogen Martha, ontmoet de arts Erik Borg waneer zij bij haar oom en tante logeert. Erik heeft in het verleden gebroken met het christendom en zijn mening hierover steekt hij niet onder stoelen of banken.
Toch voelen Erik en Martha zich tot elkaar aangetrokken. Als Martha een relatie met Erik krijgt, groeit ze van God af. Na een moeilijke tijd besluit ze dat ze daarom met Erik moet breken.
De gevoelens van Erik en Martha worden redelijk goed beschreven, verder is het verhaal wat oppervlakkig. De afloop past helemaal in het verhaal dus dit verwacht je als lezer al. 

Gegevens:

Uitgeverij: De Banier
ISBN: 9789033632587
Aantal pagina's: 202
Prijs: € 13.95 

Lees 1719 keer Laatst aangepast op dinsdag, 29 januari 2013 22:00
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.