Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 24 oktober 2009 14:45

Wander, Nelleke - Gedeeld geschenk

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(5 stemmen)


Inhoud:

Na jaren van verdriet en onzekerheid heeft Anne-Li haar draai gevonden. Eindelijk ervaart ze dat mensen haar accepteren en van haar houden. Vooral de liefde van Menno-Ho maakt haar gelukkig. Maar juist om hem maakt ze zich zorgen. Wat verbergt hij voor haar? De ernstige ziekte waaraan hij lijdt, heeft een grote impact op hun leven. Samen gaan ze op zoek naar antwoorden op de levensvragen waarvoor ze zich gesteld zien. Ze hebben al bijna hun hele leven samen gedeeld. Maar kunnen ze echt álles delen?

Waardering:

Vlak voor hun huwelijksdag blijkt dat Menno-Ho een darmziekte heeft, net als zijn moeder in China. Dit is niet makkelijk voor Menno-Ho en Anne-Li. Samen vinden ze hier hun weg in.
Een matig boek. Voorspelbaar en wat langdradig.

Lees 2206 keer Laatst aangepast op zaterdag, 16 februari 2013 12:52
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.