Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 22 mei 2020 21:05

Witemeyer, Karen - Een schoonheid die niet verdwijnt

Geschreven door
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Inhoud:

Om haar verleden te ontlopen solliciteert Rosalind Kemp naar een positie als Harvey Girl. Er is haar een baan in Californië beloofd, ver weg in het westen, waar haar jeugdige misstap haar niet zal inhalen. Maar aan het verleden is moeilijk te ontsnappen.
Wanneer ze wordt overgeplaatst naar Gainsville in Texas, brengen haar gevoelens voor Caleb Durrington, de plaatselijke advocaat, haar zorgvuldig uitgestippelde plan in de war. Zal Caleb zich van haar distantiëren als haar schaamtevolle verleden aan het licht komt, of zal zijn liefde haar de moed geven om eindelijk haar grootste dwaasheid onder ogen te zien?

Waardering:

Al vijf jaar werkt Rosalind Kamp als Harvey meisje. Het werk als serveerster vindt ze leuk maar altijd is ze bang dat er een dag komt dat iemand haar zal herkennen. Ze doet dan ook haar best afstand te bewaren, zeker van mannen. Maar als Caleb Durrington keer op keer in het restaurant komt en niet onder stoelen of banken steekt dat hij meer contact met haar wil, brokkelt haar muur langzaam af. Ze kan niet anders dan ontkennen dat ze verliefd op Caleb is. Maar ze is bang dat hij, als hij over haar verleden zal weten, niets meer met haar te maken wil hebben.
Op een ongelukkige manier komt Caleb achter wat Rosalind zo angstvallig voor hem verzwijgt. Blij is hij er niet mee maar hij is niet van plan om haar hierom te laten gaan. Maar zijn moeder denkt daar anders over; zij zal Rosalind de waarheid weleens zeggen!

Deze novelle is een afsluitend boekje in de serie 'De Hamilton Family'. Rosalind kennen als het zusje van Abby uit Meer dan woorden. Wie dit boek gelezen heeft weet meteen wat er Rosalind geheim wil houden. Mensen die dit boek niet gelezen hebben komen daar ook wel achter maar moeten even geduld hebben en het zal misschien minder duidelijk zijn. Zeker aan te raden dus om eerst Meer dan woorden te lezen.
Zeker de volgers van de serie zullen plezier beleven aan dit boekje. Het is leuk om te lezen hoe het met Rosalind vergaat na haar vertrek.

Gegevens:

Uitgeverij: Grace Publishing House
ISBN: 9789492234650
Aantal pagina's: 126
Prijs: € 8,95

Lees 676 keer Laatst aangepast op vrijdag, 22 mei 2020 21:23
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.