Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 31 maart 2012 15:05

Witemeyer, Karen - Hoofd in de wolken

Geschreven door Marijke van Deelen
Beoordeel dit item
(48 stemmen)

Inhoud:

ADELAIDE PROCTOR verlangt naar een levensechte romanheld voor zichzelf. Maar als haar jacht op een echtgenoot in een vernedering eindigt, solliciteert ze naar een betrekking als gouvernante op een afgelegen schapenhouderij in Texas en besluit ze haar dwaze verlangen naar romantiek achter zich te laten.

GIDEON WESTCOTT liet zijn luxe leventje in Engeland achter zich om een reputatie op te bouwen in de wolindustrie, niet verwachtend dat hij van de ene dag op de andere vader zou worden. Tot zijn grote verdriet heeft de vijfjarige Isabella sinds de dood van haar moeder geen woord meer gezegd. Het onconventionele karakter van de nieuwe gouvernante baart Gideon zorgen – maar tegelijkertijd intrigeert het hem. Hij kan zich echter niet permitteren zich af te laten leiden.

Als Isabella’s oom het meisje op komt eisen – en haar erfenis – moeten Gideon en Adelaide samenwerken om Isabella tegen de slechte bedoelingen van de man te beschermen. Al snel kunnen ze hun toenemende wederzijdse aantrekkingskracht niet meer negeren. Maar is Adelaide bereid om na zoveel hartzeer haar hoofd uit de wolken te halen en haar hart op het spel te zetten?

Waardering:

Adelaine heeft pech in het vinden van liefdesgeluk. Ze komt terecht in Texas als gouvernante bij Gideon zijn het 5-jarige meisje Isabella, die sinds de dood van haar moeder niet meer gepraat heeft.

Vol enthousiasme werpt Adelaine zich op haar nieuwe baan.
Gideon en Adelaine groeien steeds dichter naar elkaar toe. Er gebeurt van alles; Adelaine wordt lastig gevallen door een schaapscheerder, de oom van Isabella komt om het meisje en de erfenis op te eissen, en dat gaat allemaal niet zonder geweld.
Het verhaal zit vol humor, terwijl er ook ruimte is voor serieuze momenten.
Een mooie mix waar veel mensen van zullen genieten.

Gegevens:

Uitgeverij: Grace Publishing House 
ISBN: 9789077669556
Aantal pagina's: 432
Prijs: € 19.95

 

Lees 2138 keer Laatst aangepast op dinsdag, 29 januari 2013 21:59

2 reacties

 • Reactielink maandag, 25 juni 2012 23:29 Geplaatst door Lady Vadeste

  Echt een heerlijk boek. Romantisch, serieus en op het laatst ook nog een beetje spanning.

 • Reactielink maandag, 07 mei 2012 13:40 Geplaatst door Jolanda Bot

  Een heerlijke roman om te lezen!
  Een mix van humor, liefde en spanning.
  Er gebeurt meer dan genoeg in om het boeiend te houden.
  De voorkant van het boek doet denken dat het om een dromerig meisje gaat dat niet weet wat er in de wereld om haar heen gebeurt. Dat is niet helemaal waar. Adelaide is door haar vader goed opgevoed en opgewassen tegen de wilde natuur om de afgelegen ranch van Gideon.

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.