Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 21 maart 2022 11:00

Turansky, Carrie – Een koffer vol raadsels

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Een koffer vol raadsels is het vervolg op Tot aan de wolken en Een oceaan van hoop

Inhoud:


Een koffer vol raadsels van Carrie Turansky is het spannende en romantische vervolg op Een oceaan van hoop in het tweeluik De familie McAllister. Het is 1919. Tien jaar geleden werd Garth buiten medeweten van zijn moeder om naar Canada gebracht om te werken. Nu is hij vastberaden om ook zijn zusje in Canada op te sporen – evenals zijn geliefde van wie hij al maanden niets heeft gehoord. Lukt het Garth om zijn dierbaren weer bij elkaar te brengen?

Waardering:


In deze roman staat het laatste kind van het gezin McAllister dat nog in Canada woont centraal. Grace was de jongste van het gezin en werd al snel gekozen als Home Child. Een rijk echtpaar adopteerde haar en ze kreeg een opvoeding met luxe en gemak. Maar ze voelde zich er nooit helemaal bij horen.
Als ze haar koffer op zolder vindt, ziet ze een adres van een weeshuis. Ze besluit te schrijven. Daardoor komt haar broer bij haar familie in Engeland terecht. Daar is haar broer Garth net aangekomen na zijn deelname aan de Eerste Wereldoorlog. Hij besluit zijn zus op te zoeken en daarna zijn vriendin Emma. Emma begrijpt niet waarom Garth niet schrijft en Garth begrijpt niet dat zij hem niet schrijft. Kan hij haar terug vinden?
Het is een boek met een duidelijke christelijke boodschap. Zowel voor Garth, Rob en Emma is het geloof heel belangrijk. Grace maakt er nog maar net kennis mee.

Gegevens:


Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029731935
Aantal blz 384
Prijs: € 22,99
Prijs e-book: € 9,99


Extra:

Lees het leesfragment
Lees 103 keer Laatst aangepast op maandag, 21 maart 2022 11:12
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.