Warning: Attempt to read property "alias" on null in /home/christelijk/public_html/components/com_k2/router.php on line 283
Klassen, Julie - Het strand van de verloren schatten
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
donderdag, 20 mei 2021 06:58

Klassen, Julie - Het strand van de verloren schatten

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Inhoud:

Laura Callaway loopt dagelijks langs de kust van Cornwall, die berucht is vanwege de vele scheepswrakken. Niet om kostbare schatten te jutten, maar om te zoeken naar het verhaal achter de levens die verloren zijn gegaan. Op een dag vindt ze op het strand een gewonde man. Ze verzorgt hem en ontdekt een wond die van een mes afkomstig lijkt. Als er nieuwe aanwijzingen aanspoelen, weet ze niet meer of ze er wel goed aan heeft gedaan om hem in huis te nemen.

Waardering:

De situatie van Laura Callaway is complex. Ze is al op jonge leeftijd haar ouders verloren en woont nu bij haar oom en zijn gezin in Cornwall. Thuis voelt ze zich hier niet al heeft ze wel mensen om zich heen die om haar geven. Net als andere inwoners van het stadje zoekt Laura naar 'verloren schatten'. 
Na een schipbreuk ontfermd Laura zich over een overlevende. De man, Alex, heeft iets mysterieus over zich. Is hij wel wie hij zegt te zijn?
Als er een paar dagen later toch nóg een overlevende blijkt te zijn, blijkt al snel dat Laura’s gevoel klopt en Alex dingen verborgen houdt.
Als Alex Laura uiteindelijk in vertrouwen neemt volgt er een spannende tijd voor hen beide. Wat de toekomst brengen zal weet Laura niet, maar ze besluit om de sprong in het diepe te wagen. Mét Alex.
Lezers die houden van historische romans met wat spanning en romantiek hebben met dit nieuwste boek van Julie Klassen een boek dat bij hen past. Deze ingrediënten kom je allemaal tegen.
In vergelijking met andere boeken van deze schrijfster mis ik wel wat diepgang maar doordat er voldoende onverwachte gebeurtenissen en wendingen in het verhaal zijn is het wel een verhaal dat boeit.
Een fijn dik boek dat je uren ontspanning geeft. 

Gegevens:

Uitgeverij: Kokboekencentrum
ISBN: 9789029730358
Aantal pagina's: 464
Prijs: € 23.99
Prijs e-book: € 12.99
Uitgave: januari 2021

Lees 262 keer
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.