Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 31 januari 2009 11:59

Cote, Lynn – Op vleugels van liefde

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

“Op vleugels van liefde” is het vervolg op “Ik fluister je naam”. Hierna komt het deel “Het licht van de liefde”.

Op vleugels van liefdeInhoud:

Het is 1906. In Amerika is kinderarbeid een geaccepteerd verschijnsel. Kleine kinderen worden gedwongen om lange dagen gevaarlijk werk te doen in fabrieken, soms zelfs met de dood als gevolg. Journalist Linc Wagstaff voelt zich geroepen om deze wantoestanden aan het licht te brengen. Hij verhuist naar San Francisco en begint daar een tijdschrift dat de situatie in de fabrieken aan de kaak stelt.

Op een feest ontmoet Linc de schatrijke erfgename Cecilia Jackson. Cecilia is zich niet bewust van de rol die zij speelt in het schrijnende onrecht; haar wereld draait om glamour, schoonheid en reputatie. Gaandeweg weet Linc echter door haar hooghartige masker heen te prikken en ontdekt een eenzaam, ongelukkig meisje dat zich niet kan openstellen voor liefde. Zelfs niet voor de liefde van Linc, hoewel zijn charme en openhartige vriendschap haar diep raken. Kan hij haar helpen om genezing en geloof te vinden? En kan zij hem helpen in zijn strijd om gerechtigheid?

Waardering:

Dit boek gaat over de zoon van Meg Wagstaff, uit het eerste deel van de trilogie.
Nu staat de onrechtvaardigheid van kinderarbeid centraal. Linc vecht daar tegen, met alle gevaar zie dat met zich mee brengt.
Geloof en liefde komen in dit boek ook weer voor.
Een mooi verhaal!
 

Lees 7071 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.