Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 27 december 2016 17:06

Parr, Delia - Nieuwe kansen voor de vroedvrouw

Geschreven door
Beoordeel dit item
(11 stemmen)

Inhoud:

 
Vroedvrouw Martha Cade heeft haar keuze gemaakt. Wanneer Thomas Dillon, burgemeester van Trinity, in februari terugkomt, zal ze met hem trouwen. Dat is de enige beslissing die ze met zekerheid durft te nemen dezer dagen. Al het andere om haar heen verandert veel te snel voor haar gevoel; van haar dochters genegenheid voor de plaatselijke jonge dokter tot het besef dat ze er klaar voor is om haar rol als vroedvrouw over te dragen aan een jonger iemand. Zelfs haar geliefde Trinity verandert.
 
Het is een veelbewogen seizoen dat de koers van Martha’s leven voorgoed zal bepalen, en de uitdagingen die zich aandienen maken alle veranderingen moeilijker dan ze zich ooit had kunnen voorstellen. Martha zal dan ook elk beetje vertrouwen, moed en geloof dat ze bezit nodig hebben om de obstakels op haar pad te overwinnen.
 

Waardering:

 
In dit derde en laatste deel van de serie lezen we verder over vroedvrouw Martha. Ze is al jaren de vroedvrouw van Trinity. Ondanks het feit dat er patienten naar de dokter zijn overgestapt, blijft ze het heel druk houden als vroedvrouw. Haar leeftijd begint haar parten te spelen en ze zou ook graag meer tijd hebben voor Thomas, die haar ten huwelijk heeft gevraagd.  Maar waar vindt ze een opvolgster? En die zal ze ook nog moeten opleiden. 
Thomas moet nog wat zaken afhandelen en dus op reis. Maar daarna wil hij onderhand wel eens trouwen. Maar is Martha er dan klaar voor?
 
Ook Martha’s kinderen gaan verder. Onverwachts staat Olivier op de stoep. Zijn zus Victoria is dolblij dat hij er is. Dan kan haar plan wellicht eerder gebeuren.
 
Een gezellige roman die heerlijk weg leest. Sommige dingen, zoals met het paard Bella, zie je gewoon voor je. Prachtig!
 

Gegevens:

 
Uitgeverij De Parel
ISBN 9789492408037
Aantal blz: 295
Prijs: € 19,95
Lees 650 keer
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.