Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
dinsdag, 08 november 2016 12:48

Jagears, Melissa - Een meesterlijk schot

Geschreven door
Beoordeel dit item
(9 stemmen)

Inhoud:

Harrison Gray en wildzang Charlotte Andrews zijn al jarenlang rivalen. Nu Charlie een huwelijk met een andere man overweegt, lijkt het erop dat ze hun geschil nooit meer zullen bijleggen. Maar een ongelukje verandert alles…
Wanneer Harrisons bril kapotgaat – wat hem praktisch blind maakt – moet Charlie hem helpen met lesgeven. Deze samenwerking dwingt de voormalige tegenstanders met andere ogen naar elkaar te kijken.
Kunnen ze hun vijandigheid overwinnen of blijft een meesterlijk schot voor altijd tussen hen in staan?

Waardering:

Harrison Gray wordt er door zijn predikant op gewezen dat Charlie Andrews gaat trouwen. En eigenlijk wordt hij er door dezelfde predikant op af gestuurd.. omdat Harrison zelf al jarenlang gevoelens voor Charlie heeft.
Charlie runt de boerderij en heeft geen mannen nodig. Ze kan immers zelf alles net zo goed of zelfs beter dan welke man dan ook?!
Harrison volgt het gekregen advies op en zoekt Charlie op. Door de storm zijn de twee genoodzaakt te schuilen in een kleine kelder. Harrison zijn intussen zijn bril verloren waardoor hij nagenoeg blind is. Ze kibbelen heel wat af, maar duidelijk is dat ze allebei gevoelens voor elkaar hebben.
Harrison moet 2,5 week op een nieuwe bril wachten en zal daardoor zijn werk als leraar niet goed kunnen doen. Charlie biedt aan hem te helpen... hoe slecht dat ook is voor haar hart.
Een meesterlijk schot is een kort verhaal (een novelle) en is een voorloper op de nieuwe serie. Achterin het boek staat vermeld dat in het voorjaar het boek 'Vol vertrouwen' wordt verwacht. Er is zelfs al een voorproefje van dit boek te lezen. Doordat het een kort verhaal is lukt het niet goed om je vast te bijten in het verhaal. Maar het is wel genoeg om uit te kijken naar het vervolg hiervan!
Mede door de prijs een leuk boekje om cadeau te geven!

Gegevens:

Uitgeverij: Grace Publishing House
ISBN: 9789492234155
Aantal pagina's: 140
Prijs: € 6.95

Lees 571 keer
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.