Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 27 april 2009 21:57

Fabry, Chris – Luchtbellen

Geschreven door Tamara Adegeest
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Inhoud:

Na twaalf jaar in de gevangenis te hebben gezeten, keert Will terug naar Dogwood om zijn grote liefde Karin op te zoeken. De inwoners van het stadje zijn echter nog niet vergeten wat er destijds is gebeurd. Tussen Will en Karin staat er ook meer dan alleen de verloren jaren in de gevangenis. De geheimen van Will en Karin komen uiteindelijk boven tafel dankzij Ruthie Bowles, een taaie oude dame die met haar bemoeizucht en vasthoudendheid doorbraak forceert met onverwachte gevolgen.

Waardering:

Luchtbellen is een bijzonder boek. Boeiende personen en een mooie verhaallijn. In het begin is het soms wat vaag, omdat je niet weet wie die personen zijn.
Er is veel verdriet om de dingen die in het verleden gebeurd zijn. Het duurt wel even voordat je er achter komt wat er gebeurt is, maar dat houdt de spanning er in.
Zeker de moeite waard om te lezen!

Extra:

Chris Fabry studeerde journalistiek en heeft zijn eigen radioprogramma. Daarnaast schreef hij diverse kinder- en jeugdboeken. Luchtbellen is zijn eerste roman. Hij woont samen met zijn vrouw Andrea in Colorado en is vader van negen kinderen.
Meer info en gespreksvragen vind je hier

350 blz.
Uitgeverij Kok (Thaleia)

Lees 8501 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 februari 2013 22:49

1 Reactie

  • Reactielink donderdag, 24 september 2009 13:22 Geplaatst door Jolanda Bot

    Luchtbellen is een boek dat volgens mij terecht bij de “Thaleia-afdeling” is gekomen. Fabry heeft prachtige zinnen geschreven.
    Jammer dat het spannende stuk wat minder mooie zinnen heeft. Fabry lijkt de literatuur daar wat uit het oog te verliezen.
    Een bizar en erg verrassend einde. Knap om dat helemaal verborgen te houden in het voorgaande gedeelte.
    Wie van literatuur houdt, moet dit boek zeker eens lezen!

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.