Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 09 januari 2009 17:45

Florijn, Els - Schaduw van de wolf

Geschreven door
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Inhoud:

Schaduw van de wolfNina is een negentienjarig meisje dat in Utrecht Engels studeert. Haar tweelingbroer Simon studeert Frans in Amsterdam. Niet lang geleden is hun moeder Jetta overleden. Hun Italiaanse vader verliet Jetta toen ze zwanger was van de tweeling. Sindsdien houdt Jetta zich teveel met zichzelf en haar minnaars bezig om aandacht aan haar tweeling te besteden.
Simon houdt het contact met Nina stelselmatig af. Wel begint er een relatie te groeien met Mart, een flatgenoot van een verdieping hoger. Opeens staat Simon ’s nachts bij haar voor de deur. Hij moet onmiddellijk vluchten, het land uit. Hij wil naar het dorp waar hun vader vandaan kwam en Nina besluit hem naar Italië te brengen, naar hun Italiaanse familie.
Daar komt Nina tijdens een bergtocht op een onverwachte manier in een crisissituatie terecht.

Waardering:

Prachtig geschreven, heel knap!
Vooral het samen opgaan van het verhaal met het verhaal van de wolf.
Je wordt in het verhaal meegenomen door de gevoelens van Nina.
Aanrader!
 

Lees 3289 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.