Warning: Attempt to read property "alias" on null in /home/christelijk/public_html/components/com_k2/router.php on line 283
Mazzarella, Nicole - Diepe stilte
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
zaterdag, 03 januari 2009 23:26

Mazzarella, Nicole - Diepe stilte

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Inhoud:

Diepe stilteDe koppige Dottie Connell werkt hard om haar vaders schulden af te betalen en zo de boerderij van haar familie in haar bezit te krijgen. Wanneer haar vriendin onverwacht overlijdt, krijgt ze de zorg van haar dochter Mattie toevertrouwd. Dottie loopt tegen haar eigen grenzen aan en worstelt met haar diepgewortelde ideeën over moederschap, liefde en God. Als haar strijd om het bezit van de boerderij tot een meedogenloze climax leidt, ziet Dottie maar een mogelijkheid om de boerderij te behouden, maar daarvoor zal ze haar overleden vriendin en haar dochter moeten bedriegen.

Waardering:

Na mijn eerste boek uit de thaleia serie (Rimpelingen) gelezen te hebben, dacht ik dat dit ook wel een mooi boek zou zijn.
Helaas viel het me erg tegen.
Ik vond het een beetje saai. Maar vooral de inhoud stond me tegen. Dottie heeft duidelijk geen natuurlijke "zorggevoelens". Ze gaat voor een kind zorgen, maar toont totaal geen liefde.

 

Lees 2612 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19

2 reacties

  • Reactielink zaterdag, 19 september 2009 16:11 Geplaatst door Lezeres

    Dit boek heb ik niet eens uitgelezen. De bijzondere gedachten en gedragingen van de hoofdpersoon komen onrealistisch over.

  • Reactielink donderdag, 08 januari 2009 17:01 Geplaatst door Marijke

    Ik heb ongeveer de helft van dit boek gelezen maar kwam er niet verder doorheen...

Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.