Warning: Attempt to read property "alias" on null in /home/christelijk/public_html/components/com_k2/router.php on line 283
Martin, Charles – Rimpelingen
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
vrijdag, 02 januari 2009 20:08

Martin, Charles – Rimpelingen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(10 stemmen)

Inhoud:

rimpelingenHartchirurg Reese heeft zich teruggetrokken aan Lake Burton. Hij slaagde er vijf jaar geleden niet in om zijn vrouw te redden van een hartstilstand en kan zijn falen niet onder ogen komen. Hij wil niet langer als arts werken, maar houdt zich bezig met opknappen van boten. Als Reese in een nabijgelegen dorp Annie ontmoet, een zevenjarig meisje dat limonade verkoopt, ontwaart hij een litteken waar hij meer van begrijpt dan hem lief is. Als het meisje wordt aangereden door een vrachtauto, komt Reese intuïtief in actie. Vanaf dat moment gaan de kwetsbare levens van Reese en Annie naast elkaar lopen. De toekomst van Annie is onzeker. De noodzaak van een harttransplantatie wordt met de dag groter. Haar ontwapenende karakter, haar fragiele lichaam en haar overlevingsdrang weten Reese te raken en helpen hem op indringende wijze zijn verdriet en zijn schuldgevoel los te laten.

Waardering:

Prachtig boek! Een van de mooiste boeken die ik gelezen heb.
Dit boek gaat over lichamelijke en geestelijke harten en brengt die samen.

Extra info:

Dit boek is uitgegeven onder de groep Thaleia (literaire fictie). Kijk bij boekennieuws voor meer informatie hierover.

Lees 7008 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Meer in deze categorie: Mazzarella, Nicole - Diepe stilte »
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.