Onze website maakt gebruik van cookies om optimaal te kunnen functioneren. Door op Sluiten te klikken gaat uw akkoord. Klik hier op Meer voor informatie.
Recensies, waarderingen, reacties en informatie
maandag, 09 februari 2009 10:54

Martin, Charles – Sporen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(7 stemmen)

Inhoud:

SporenVlak voordat een vrouw voor een trein rijdt om een einde aan haar leven te maken, duwt ze een jongetje uit haar auto. De jongen kan niet praten, maar communiceert alleen door te tekenen.
Chase Walker is verslaggever en krijgt van zijn redacteur de opdracht te schrijven over deze jongen. Chase weet hoe het voelt om in de steek gelaten te worden en sluit de jongen in zijn hart. De zoektocht naar het verleden van de jongen, brengt hem ook op het spoor van zijn eigen verleden en dat van zijn pleegvader Ome. Is Ome betrokken geweest bij een bankoverval? Chase kan het niet geloven en doet er alles aan om de waarheid boven tafel te krijgen.

Waardering:

Charles Martin is een meester in het beschrijven van gevoelens. Het lijkt wel of hij het zelf heeft meegemaakt.
In dit boek komen veel gevoelens voor: verdriet, angst, woede en eenzaamheid. Er komen vrij veel problemen in voor, maar de schrijver weet dat toch tot één geheel te maken.
Het is een erg boeiend boek.
Prachtig geschreven!
De Nederlandse titel Sporen pas heel goed bij dit boek. Beter dan de Engelse (Chasing Fireflies) vind ik.

Extra:

Dit boek is uitgegeven onder de groep Thaleia (literaire fictie). 

Lees 7857 keer Laatst aangepast op vrijdag, 25 januari 2013 22:19
Log in om reacties te plaatsen

Informatie

Beheerders:

Jolanda Bot
Marijke van Deelen

Contact

t: 06 53 20 95 49

e: info@christelijkeboeken.info

Copyright

Op onze recensies geldt copyright. Het is verboden onze recensies te gebruiken, kopiëren of op andere wijze te publiceren zonder vooraf toestemming van ons daarvoor gekregen te hebben.